• Elijärviyhdistys on päättänyt myös teettää T-paitoja, joissa on järven ääriviivat ja tekstit Yläne, Elijärvi.

  Paidat tullaan teettämään Yläneen Nupparissa, eli haluamme myös kannattaa paikallista yritystä. Paitoja saa kuitenkin tilattua vain Elijärviyhdistyksen kautta.
  Paitoja on saatavana naisten kokoja XS…XXL ja miesten kokoja XXS…XXXL ja lasten koot 80-160cm. Paidat ovat aika reilun kokoisia, mutta kuitenkin suomalaisella mitoituksella.
  Aikuisten paitojen hinnat ovat 30 euroa ja lasten paidat 16 euroa.
  Paitojen tilaukset tehtävä kirjallisesti 1.5.2021 mennessä, joko sähköpostilla osoitteeseen tilaus@elijarviyhdistys.net tai tekstiviestillä numeroon 040 536 7102. Paidan hinta on maksettava tilattaessa Elijärviyhdistys ry:n tilille FI10 5536 0640 0060 70.
  Ilmoitathan tilauksessa maksajan nimen ja maksupäivän ja montako miesten/ naisten/ lasten paitaa maksat.
  Paidat on sitten noudettavissa 25.5.2021 alkaen Yläneen Nupparista (St1 huoltoasemaa vastapäätä toisella puolella Turku-Säkylä tietä, entisen grillin vieressä).
  Mahdollinen postitus 8€/lähetys, johon mahtuu max. 3 t-paitaa.
 • EU:n tietosuojaseloste GDPR Rekisteri- ja tietosuojaseloste (pdf)

 • Matalan järvemme kannalta olisi tärkeää, että järvellä käytettäisiin alle 5 hv:n tehoisia perämoottoreita tai mieluummin vielä sähköperämoottoreita.

 • Muistathan, että muista vesistöistä tuodut veneet ja pyyntivälineet on syytä pestä ennen järvelle tuontia.

 • Rannoilla on paljon uusia mökkiläisiä, jotka eivät ole yhdisyksemme jäseniä, Muistathan puhua myös naapureillesi Elijärviyhdistyksestä. Liittymislomake löytyy nettisivun Jäsenhalukomake-osiosta

 • Vesikasvuston niittoa kannattaa kysellä kesäisin Keijo Liskiltä, joka on useampana vuotena ollut elijärvellä niittohommissa. Liskin puh. nro 040-555 0003. Katso lisää "Kunnostushanke"-osiosta

 • Elijärviyhdistys on myös Facebookissa www.facebook.com/elijarviyhdistys


Kesä Elijärvellä