Ajankohtaista

• Uudet nettisivut on avattu 22.5.2021. Sivuja päivitetään pikkuhiljaa lisää, vanhoille sivuille pääset vielä täältä
  • EU:n tietosuojaseloste GDPR Rekisteri- ja tietosuojaseloste (pdf)
  • Matalan järvemme kannalta olisi tärkeää, että järvellä käytettäisiin alle 5 hv:n tehoisia perämoottoreita tai mieluummin vielä sähköperämoottoreita.
  • Muistathan, että muista vesistöistä tuodut veneet ja pyyntivälineet on syytä pestä ennen järvelle tuontia.
  • Rannoilla on paljon uusia mökkiläisiä, jotka eivät ole yhdistyksemme jäseniä. Muistathan puhua myös naapureillesi Elijärviyhdistyksestä. Liittymislomake löytyy nettisivun Jäsenhakulomake-osiosta.
  • Vesikasvuston niittoa kannattaa kysellä kesäisin Keijo Liskiltä, joka on useampana vuotena ollut elijärvellä niittohommissa. Liskin puh. nro 040-555 0003. Katso lisää ”Kunnostushanke”-osiosta
  • Elijärviyhdistys on myös Facebookissa www.facebook.com/elijarviyhdistys