Jäsentiedote 3/2021

Syksy on saapunut Elijärvelle ja ilmat muuttuneet viileämmiksi, samoin järven vesi on jäähtynyt mukavista kesäisistä +28°C lämpötiloista lähelle kymmentä astetta. Silti edelleen monet käyvät vähintään kastautumassa, miksei myös ui pieniä lenkkejä. Median mukaan Pyhäjärvessä on sinilevää esiintynyt nyt vielä viileämmilläkin ilmoilla, mutta onneksi Elijärvessä ei tainnut menneenä kesänä olla ollenkaan sinilevää. Ainakaan mistään järven rannoilta ei kuulunut sen suuntaista informaatiota.

Vuosikokouksessa valittiin yhdistykselle uusi puheenjohtaja, eli Elijärviyhdistyksen 42 vuotisen historian neljäs puheenjohtaja aloitti toimikautensa. Täten historian kirjoihin merkitään yhdistyksen ensimmäinen naispuheenjohtaja, jonka myötä saataneen uusia, nuorempia näkökulmia yhdistyksen toimintaan. Alla uuden puheenjohtajan tervehdys.

Puheenjohtajan puheenvuoro
Elokuussa pidetyssä Elijärviyhdistys ry:n vuosikokouksessa minut valittiin puheenjohtajaksi. Kiitos luottamuksesta. Isovanhempani rakensivat Elijärven rannalle mökin jo 1950-luvulla. Olen siis saanut nauttia järvestä ja mökkeilystä koko ikäni. Kesäisin uiden, soudellen, sup-lautaillen ja uusimpana hankintana rannastamme löytyy vesitrampoliini. Talvisin käymme järvellä hiihtämässä, luistelemassa ja pulkkailemassa. Sukupolvelta toiselle mökkeilymme keskiössä on ollut ja tullee olemaan järvi ja sen mahdollistamat aktiviteetit ja luontoarvot.
Yhdistyksemme yhdeksi tarkoitukseksi on aikoinaan määritelty: ”suojella Elijärveä ja sen rantoja saastumiselta sekä huolehtia ympäristönsuojelusta”. Tämän näen yhdistyksemme yhdeksi tärkeimmistä tehtävistä, jotta voimme jatkossakin nauttia Elijärvestä vielä monien sukupolvien ajan.
Yhteistyötä odotellen sekä hallituksen että teidän kaikkien Elijärviyhdistyksen jäsenten
kanssa.
Hyvää syksyä toivotellen
Tuija Korhonen

Elijärvi-yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 21.8.2021 Yläneen Osuuspankin kokoushuoneessa. Kokoukseen osallistui tänä vuonna 18 henkilöä. Kokouksessa käsiteltiin yhdistyksen sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat. Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi kokouksessa valittiin siis Tuija Korhonen, os. Almanpolku 8, 21500 Piikkiö, puh. 040 536 7102.

Hallituksen muina jäseninä toimivat:
Varsinaiset jäsenet
Joel Lehtonen
Riitta Pahikkala
Jouko Lehtinen
Markku Auvinen
Markku Häkkinen
Seija Koivusaari
Varajäsenet
Tuomo Ekko
Heikki Koho
Tero Salakka
Rauno Viitama
Jussi Tainio
Lassi Vaisto

Yhdistyksen jäsenmaksuksi määrättiin 15,00 Euroa, joka toivotaan maksettavan 8.10.2021 mennessä. Maksuautomaatilla tai kotipäätteellä maksettaessa on viitenumero ehdottomasti mainittava.
Mikäli jäsenmaksulomakkeessasi on maksettavan summan kohdalla enemmän kuin 15,- Euroa, on sinulta viime vuoden maksu suorittamatta. Jos olet kuitenkin maksanut edellisten vuosien maksut, ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan Jouko Lehtiseen.
Jäsenmaksulomakkeessa on jäsenen rekisteritiedot, jotka ovat tallennettuna jäsenrekisteriin. Jos lomakkeessa on virheitä tai puutteita, ole hyvä ja ilmoita korjattavat tiedot samoin kuin osoitetietojen muuttuessa ilmoita muuttuneet tietosi jäsenkortistosta vastaavalle Jouko Lehtiselle, os. Raskinpolku 3 B 63, 20360 Turku, puh. 0400-728709, sähköposti: jleh@netti.fi.

Koska tänä päivänä on siirrytty yhä enemmän sähköiseen tiedonvälitykseen, olisi toivottavaa, että Elijärviyhdistyksen jäsenetkin ilmoittaisivat sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin. Tällöin myös yllättävät ja pikaisetkin tiedotteet saataisiin nopeasti perille jäsenistölle.
Kun jäsenen sähköpostiosoite on yhdistyksen tiedossa, tulevat kaikki tiedotteet pelkästään sähköisenä.

Elijärviyhdistyksen tänä keväänä uudistettuja, toimivampia nettisivuja päivitetään säännöllisen epäsäännöllisesti.
Sieltä löytyy mm. tietoa viimeisimmästä venetreffeistä, johon osallistui tänä vuonna lähes sata henkeä. Kuten myös yleistä tietoa järvestä, kalastuksesta yms., joten kannattaa aina joskus vierailla ja katsoa, onko tullut jotain uutta tietoa.
Nettisivut osoitteessa: www.elijarviyhdistys.net
Muista myös, että Elijärviyhdistyskin on Facebookissa (jonne kaikki tiedotteet tulevat yleensä ensimmäisinä): https://www.facebook.com/elijarviyhdistys

Hyvää syksyä kaikille !
Elijärvi-yhdistys ry / Hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *